Wat is Captain of Sales


Wat is Captain of Sales?

De naam Captain of Sales roept allerlei vragen op. En dat klopt ook wel: Het is een dag vol vragen en onzekerheden. Wat gaan we precies doen? Wat wordt er van mij verwacht als ik mij inschrijf? Kost het geld? Moet je in de sales werken om mee te mogen doen? Wat levert het mij op?

De eerste vraag gaan we niet beantwoorden. Bewust. Omdat dan de lol eraf is. Captain of Sales is een dag waarop jij (met een teamgenoot) allerlei opdrachten voor je kiezen krijgt. Opdrachten die soms maken dat je je waant in Expeditie Robinson. Maar op andere momenten lijkt het op Wie is de Mol of De Slimste Mens. Je volledige arsenaal aan kennis en kunde wordt aangesproken, zonder dat je sportman of vrouw moet zijn om succesvol te kunnen zijn. Iedereen kan meedoen! Juist vanwege de grote diversiteit in opdrachten. Zie hiervoor ook de fotoverzameling op deze website. Deze geven een goed beeld van wat je in positieve zin te wachten staat. 

De opdrachten maken dat jullie als team een onvergetelijke dag gaan beleven

Alleen of in teamverband
Deelname kan op individuele basis of in een team van twee personen. Wanneer je alleen meedoet zullen we jou bij spelonderdelen koppelen aan een andere deelnemer. 

Dit heb jij er aan.
Deelname is gratis. Maar het is wel de bedoeling dat jij met je team aan de slag gaat en opbrengsten realiseert voor het goede doel van de dag: de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij.

 

1911_UPN_0209

Winnen doe je vooral door de opdrachten succesvol te doorlopen. Sponsoren hebben namelijk (echt) prijzengeld in het vooruitzicht gesteld. Dus hoe beter jullie de opdrachten doen, hoe meer prijzengeld jullie in het laatje brengen. Prijzengeld dat gedurende de dag bij je teamtotaal wordt opgeteld. Captain of Sales is namelijk een wedstrijd; het team dat het meeste geld ophaalt, wint de dag en wordt uitgeroepen tot Captain of Sales. Waarbij op voorhand vaststaat dat voor de winst het niet voldoende zal zijn om alleen de opdrachten tot een goed einde te brengen. De uiteindelijk winnaar van Captain of sales zal zijn netwerk moeten aansporen om op de dag en in de aanloop er naartoe te gaan doneren voor de KNRM. Hoe dat werkt vertellen we je allemaal na je aanmelding.

Houd jij van spelletjes en een beetje competitie?
Wil je wel graag aan de dag meedoen, maar voel je er niets voor om binnen je netwerk te gaan ‘leuren’? Ook dan ben je van harte welkom. Alle teams helpen samen het prijzengeld voor de KNRM te verzilveren. Aan het einde van de dag eindigt de wedstrijd en worden alle ingezamelde team totalen omgezet in een totaaldonatie aan de KNRM. Bij eerdere edities liep dit bedrag op tot bijna 300.000 euro!

Het bijzondere van Captain of Sales is ook dat je enerzijds elkaars concurrent bent, maar tegelijkertijd samen strijdt voor hetzelfde doel; zo veel mogelijk geld voor het levensreddende werk van vrijwilligers van de KNRM. En die bijzondere saamhorigheid is voelbaar, zélfs tijdens de opdrachten…

1911_UPN_0170

Samengevat
Houd jij van spelletjes en van een beetje competitie? En heb je een hart voor het werk van de KNRM? Meld je dan aan!
Je gaat er zeker geen spijt van krijgen. En de vrijwilligers zijn je dankbaar voor jouw inzet ten bate van de KNRM. Win-win dus.

Bekijk hieronder onze voorgaande edities van Captain of Sales:

KNRM Captain of Sales 2022
KNRM Captain of Sales 2019
KNRM Captain of Sales 2018

 

 

Organisatie
Captain of Sales is een evenement georganiseerd door de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij.