Wat is Captain of Sales (The Home Edition)?

De naam Captain of Sales roept allerlei vragen op. En dat klopt ook wel: Het is een dag vol vragen en onzekerheden.

Wat gaan we precies doen? Wat wordt er van mij verwacht als ik mij inschrijf? Kost het geld? Moet je werkzaam zijn in de sales om mee te mogen doen? What’s in it for me?

De eerste vraag gaan we niet beantwoorden. Bewust. Omdat dan de lol eraf is. Captain of Sales is een dag waarop jij (met een teamgenoot) allerlei opdrachten voor je kiezen krijgt. Opdracht die soms maken dat je je waant in Expeditie Robinson. Maar op andere momenten heeft het weer meer weg van Wie is de Mol of zelfs van De Slimste Mens. Je volledige arsenaal aan kennis en kunde wordt aangesproken, zonder dat je sportman of vrouw moet zijn om succesvol te kunnen zijn. Iedereen kan meedoen! Juist vanwege de grote diversiteit in opdrachten. Zie hiervoor ook de fotoverzameling op deze website. Deze geven een goed beeld van wat je in positieve zin te wachten staat, uiteraard gaan we in deze editie voor de ultieme online beleving!

KNRM Captain of Sales
KNRM Captain of Sales

De opdrachten maken dat jullie als team een onvergetelijke dag gaan beleven

That’s in it for you!

Deelname is gratis! Maar het is wel de bedoeling dat jij met je team gaat renderen. Renderen voor het goede doel van de dag: de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (www.knrm.nl).

Dat renderen doe je vooral door de opdrachten succesvol te doorlopen. Sponsoren hebben namelijk (echt) prijzengeld in het vooruitzicht gesteld. Dus hoe beter jullie de opdrachten doen, hoe meer prijzengeld jullie in het laatje brengen. Prijzengeld dat gedurende de dag bij je teamtotaal wordt opgeteld. Captain of Sales is namelijk een wedstrijd: Het team dat het meeste geld ophaalt, wint de dag en wordt uitgeroepen tot Captain of Sales 2020! Waarbij op voorhand vaststaat dat voor de winst het niet voldoende zal zijn om alleen de opdrachten tot een goed einde te brengen. Wie wil winnen zal zijn netwerk moeten aansporen om op de dag en in de aanloop er naartoe te gaan doneren voor de KNRM. Hoe dat werkt vertellen we je allemaal na je aanmelding.

Houd jij van spelletjes en een beetje competitie?

Wil je wel graag aan de dag meedoen, maar voel je er niets voor om binnen je netwerk te gaan ‘leuren’? Dan moet je zeker meedoen! Lang niet alle teams hebben de ambitie te winnen en door mee te doen help je wel mee het prijzengeld voor de KNRM te verzilveren. Want voor zover nog niet duidelijk: Aan het einde van de dag eindigt de wedstrijd en worden alle ingezamelde teamtotalen omgezet in een totaaldonatie aan de KNRM. Vorig jaar liep dit bedrag op tot bijna 200.000 euro!

Het bijzondere van Captain of Sales is dus ook dat je enerzijds elkaars concurrent bent, maar tegelijkertijd samen strijdt voor hetzelfde doel: Zo veel mogelijk geld voor het levensreddende werk van de KNRM. En die bijzondere saamhorigheid is voelbaar, zélfs tijdens de opdrachten…

Samengevat

Houd jij van spelletjes en van een beetje competitie? En/of heb je een hart voor het werk van de KNRM? Meld je dan aan!

Je gaat er zeker geen spijt van krijgen. En wij zijn je dankbaar voor een dag inzet ten bate van de KNRM. Win-win dus!

KNRM Captain of Sales