Wat is Captain of Sales?

De naam Captain of Sales roept allerlei vragen op. En dat klopt ook wel: Het is een dag vol vragen en onzekerheden.

Wat gaan we precies doen? Wat wordt er van mij verwacht als ik mij inschrijf? Kost het geld? Moet je werkzaam zijn in de sales om mee te mogen doen? What’s in for me?

De eerste vraag gaan we niet beantwoorden. Bewust. Omdat dan de lol eraf is. Captain of Sales is een dag waarop jij (met een teamgenoot) allerhande opdrachten voor je kiezen krijgt. Opdracht die soms maken dat je je waant in Expeditie Robinson. Maar op andere momenten heeft het weer meer weg van Wie is de Mol of zelfs van De Slimste Mens. Je volledige arsenaal aan kennis en kunde wordt aangesproken, zonder dat je sportman of – vrouw moet zijn om succesvol te kunnen zijn. Iedereen kan meedoen! Juist vanwege de grote diversiteit. Zie hiervoor ook de fotoverzameling op deze website. Deze geven een goed beeld van wat je in positieve zin te wachten staat…

KNRM Captain of Sales
KNRM Captain of Sales

De opdrachten maken dat jullie als team een onvergetelijke dag gaan beleven

That’s in for you!
Deelname is gratis! Maar het is wel de bedoeling dat jij met je team gaat renderen. Renderen voor het goede doel van de dag: de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (www.knrm.nl).

Dat renderen doe je vooreerst door de opdrachten succesvol te doorlopen. Sponsoren hebben namelijk (echt) prijzengeld in het vooruitzicht gesteld. Dus hoe beter jullie de opdrachten doen, hoe meer prijzengeld jullie in het laatje brengen. Prijzengeld dat gedurende de dag voor je team is. Captain of Sales is namelijk een wedstrijd: Het team dat het meeste geld ophaalt, wint de dag en wordt uitgeroepen tot Captain of Sales 2020! Waarbij op voorhand vaststaat dat voor de winst het niet voldoende zal zijn om alleen de opdrachten tot een goed einde te brengen. Wie wil winnen zal zijn netwerk moeten aansporen om op de dag (en idealiter ook al in het voortraject) te gaan doneren voor de KNRM. Hoe dat werkt vertellen we na aanmelding.

Houd jij spelletjes en van een beetje competitie?

Wil je wel graag aan de dag meedoen, maar voel je er niets voor om binnen je netwerk te gaan ‘leuren’? Dan moet je zeker meedoen! Lang niet alle teams hebben de ambitie te winnen en door mee te doen help je wel mee het prijzengeld voor de KNRM te verzilveren. Want voor zover nog niet duidelijk: Aan het einde van de dag eindigt de wedstrijd en worden alle ingezamelde teamtotalen omgezet in een totaaldonatie aan de KNRM. Vorig jaar liep dit bedrag op tot bijna 200.000 euro!

Het bijzondere van Captain of Sales is dus ook dat je enerzijds elkaars concurrent bent, maar tegelijkertijd samen strijdt voor hetzelfde doel: Zo veel mogelijk geld voor het levensreddende werk van de KNRM. En die bijzondere saamhorigheid is voelbaar, zélfs tijdens de opdrachten…

Samengevat:

Houd jij spelletjes en van een beetje competitie? En/of heb je een hart voor het werk van de KNRM? Meld je dan aan!

Je gaat er voor zeker geen spijt van krijgen. En wij zijn je dankbaar voor een dag inzet ten bate van de KNRM. Win-win, dus.

KNRM Captain of Sales