Veiling


Ga direct naar de veilingsite

Voor de deelnemers aan Captain of Sales veilingsite
Via deze speciale veilingsite kunnen je relaties bieden op unieke items die zijn aangeboden door de deelnemers van Captain of Sales. De volledige opbrengst gaat naar het goede doel en kan jouw team helpen om winnaar te worden van dit unieke relatie- en netwerkevenement!
Vorig jaar hebben we verschillende voorbeelden langs zien komen op de veilingsite. Een weekendje weg naar het prachtige Friese eiland Schiermonnikoog bijvoorbeeld. Of ervaren hoe het is om te overleven op zee. Alles is mogelijk. Voeg nu veilingitems toe aan de veilingsite!


Stap 1. Klik op de link naar de veilingsite. Je kan inloggen met de inloggegevens die je ook gebruikt voor je teams pagina.


Stap 2. Welkom in jouw team omgeving! Je vindt hier een aantal menu-items zoals:
• Home: op de homepage vind je de laatste veilingen die zijn toegevoegd door jouw “rivalen”.
• Veilingen: hier kan je de nieuwste veilingen en veilingen per categorie bekijken
• Start een veiling: voeg jullie veilingitems toe!
• Mijn account: onder mijn account vind je een overzicht van jullie veilingen, berichten van bieders, geplaatste biedingen en ontvangen biedingen.


Stap 3. Start een veiling door op het menu-item ‘Start een veiling’ te klikken. Voeg een titel, startbedrag, korte omschrijving en minimaal 1 foto toe. Selecteer de categorie waarin je het item wilt plaatsen en sla het item op door op de knop ‘Item opslaan’ te klikken. Je item is nu opgeslagen. Klik op de knop ‘Live zetten’en vergeet niet gebruik te maken van de optie om jouw item te delen via jouw social media kanalen. Laat het bieden maar beginnen!