We zitten in november!!

04 november 2023 09:35

En dus komt Captain of Sales 2023 nu snel dichterbij. Voor de productie nog even aanpoten, maar tegelijkertijd voelen we ook dat de voorpret naar een hoogetepunt gaat. En dat is precies zoals het moet zijn: We gaan 17 november ongelooflijk veel plezier maken. En tegelijkertijd veel geld ophalen voor het goede doel van de dag, de KNRM. Het nuttige met het aangename. 

Teampagina 
Dit is een mooi moment om nog even naar je teampagina te kijken. Wil je middels foto's en persoonlijke tekstjes de pagina nog wat persoonlijker maken? Goed idee. En als je daar dan toch bent, probeer dan eens wat handigheid te krijgen in het werven via je teampagina. Bijvoorbeeld door 10 mensen in je Whatsapp-lijst te vragen een muts te doneren (a 5 euro). Zo'n klein bedrag kun je iedereen vragen en het helpt jou een beetje 'in te slingeren'. Soms moet je even een drempel over en erachter komen dat werven ook heel leuk kan zijn. Het is maar een idee... 

Veiling 
De veiling van Captain of Sales staat ook online. Deze is te vinden via www.captainofsales.nl. Er staan al heel wat kavels op. Vooral mooie uitjes. Maar het aanbod wordt langzaam diverser. En dus kun jij ook nadenken of jij iets op de veilingpagina kunt plaatsen. De komende weken gaat de KNRM via haar landelijke social-accounts aandacht vragen voor de veiling. Dus als je snel één of meerdere kavels plaatst, kun je gebruik maken van die publiciteit. De verkoopopbrengst van het door jou aangebrachte kavel komt namelijk ten goede aan jouw teamtotaal!

Pitch Dragons 
Ook dit jaar gaan alle teams weer langs de Dragons voor een pitch. Om de pitch voor te bereiden, krijgt een team standaard op de dag zelf 15 minuten voorbereidingstijd. Dat kwartier is ook dit jaar voor iedereen ingeruimd. Maar nieuw dit jaar is dat wij jullie drie dagen vóór het event de pitchopdracht gaan toesturen. Hetgeen betekent dat wie écht zijn best doet, véél beter beslagen ten ijs komt dan de rest van het deelnemersveld. Wil je verkleed komen, prima! Doe je een act of wil je een filmpje laten zien? Bedenk het maar. Zolang je maar binnen de 2 minuten blijft , want langer ga je bij de Dragons niet krijgen...

Slotactie!!!
Verreweg de meeste opdrachten tijdens de dag kunnen jou bij winst 500 punten opleveren. Even om aan te geven hoe interessant deze slotactie is: Als jij er binnen nu en 11 november in slaagt één of meerdere teams te laten inschrijven voor Captain of Sales, krijg je van ons een startbonus van 1.000 punten!! Dan neem je dus direct twee opdrachten voorsprong!! Kortste klap is projectleider Edward Zwitser een mailtje te sturen (e.zwitser@knrm.nl) om contact op te nemen met de geïnteresseerden. Het team mag zich ook direct inschrijven, maar dan moet jij achteraf 'bewijs' kunnen leveren dat dat team via jou is aangedragen. Doe je best. Dit loont geweldig en je helpt ons ermee!   

NOG EEN KLEINE TWEE WEKEN. DAN BARST HET LOS. 
ZIN IN!!