Recordopbrengst Captain of Sales 2022

24 november 2022 10:21

Ongeveer 40 enthousiaste teams, 15 Dragons en een aantal grote sponsoren hebben 18 november 2022 een recordopbrengst gerealiseerd. Aan het einde van een dag vol doldwaze spellen en opdrachten kon bijna 300.000 euro aan Jacob Tas, directeur van de KNRM worden overhandigd. In eerdere jaren werd nooit meer opgehaald dan plusminus 200.000 euro.

Het evenement werd gewonnen door Team 1 September, bestaande uit Arianne Buning en Lydwien Batterink. Team Seatrade léék de winnaar te zijn, maar een aanwezige sponsor die op het allerlaatste moment nog een enorme bijdrage deed aan Team 1 September zette de prijsuitreiking op z’n kop. Het voltallige deelnemersveld, inclusief Team Seatrade, gunde Team 1 September de overwinning van harte. Dit vanwege hun bijzondere voorgeschiedenis met de KNRM…

De organisatie hoopt de ingeslagen weg verder door te zetten door volgend jaar weer extra elementen aan het evenement toe te voegen. De deelnemers van eerdere editie(s) worden hier rechtstreeks over gecommuniceerd. Aanmelden voor de editie van 17 november 2023 kan alweer.