Boek nu de Life Rescue: de ultieme relatiedag voor uw bedrijf!

13 november 2022 17:07


Zoekt u een leerzame, impactvolle en spectaculaire invulling voor een teamdag, klantendag of directiemeeting? Een Life Rescue bij de KNRM in Noordwijk combineert deze doelen moeiteloos. Tot maximaal 24 personen. U wordt ontvangen met koffie en thee, waarna de groep in tweeën wordt gesplitst. De ene helft duikt vervolgens de inhoud, de andere helft in zee. Letterlijk. Iedereen krijgt een overlevingspak aan en iedereen gaat mee aan boord van de snelle reddingboot. Iedereen die dat vervolgens aandurft gaat ook daadwerkelijk overboord. In overlevingspak. Drijvend in zee ervaren uw mensen wat het is om moederziel alleen in zee te liggen, maar óók hoe het is om te worden gered. Een ervaring die iedereen nog lang zal heugen. Overigens zal voor het inhoudelijke deel hetzelfde gelden. Reddersgala-projectleider Edward Zwitser tekent hoogstpersoonlijk voor een verhaal over ‘ziel’ van de KNRM. Een aaneenschakeling van ingrijpende projectvoorbeelden die ‘stiekem’ lessen bevatten over leiderschap, teambeleving, intrinsieke motivatie, e.d..

Op de helft van het (3,5 – 4 uur durende) programma wisselen de beide groepen om. Elke deelnemer krijgt dus de totaalbeleving van inhoud en beleving.

Door de Life Rescue te reserveren steunt u de KNRM. Het volledige aankoopbedrag komt namelijk ten goede aan de Redding Maatschappij. Maar het mooie is dat u de bijdrage wellicht niet uit een eventueel ‘goede-doelenpotje’ hoeft te doen, aangezien veel bedrijven budgetten hebben voor dit soort relatiebijeenkomsten. In dat geval een prachtige win-win!

Voor uw beeldvorming een kort beeldverslag van een eerder Life Rescue (*helikopter zit niet standaard in package….):
https://youtu.be/fBgDE17BOi4

Boek hier de life rescue en kijk ook eens bij de andere donatiemogelijkheden.