T

Team 20 - Skoda Tim & Sander

Skoda NL II
van totaal € 1.000 (3%)
Ik wil in dit team

Help jij ons winnaar te worden van Captain of Sales?

Op vrijdag 17 november doen wij als team mee met het KNRM-event Captain of Sales (www.captainofsales.nl).

De KNRM is een goed doel. Zij ontvangen geen subsidies van de overheid en elke bijdrage is daarom zo belangrijk voor de KNRM. Met financiële hulp van velen leiden zij vrijwilligers op, onderhouden & bouwen zij reddingsboten en brengen zij uitrusting van reddingsboten op orde.

Pon is al heel lang een trouwe sponsor van de KNRM met een jaarlijkse, zeer substantiële bijdrage. Naast het leveren van een substantiële financiële bijdrage, ondervonden meerdere Pon collega’s hoe het is om redder te zijn. Recentelijk ging het management van Skoda de Noordzee om dit te ervaren. De ervaring was indrukwekkend en het belang van de KNRM werd met eigen ogen ondervonden. Tijdens deze dag werd daarom besloten Skoda op te geven voor de ‘’Captain of Sales’’ om op deze manier een nog grotere  financiële bijdrage te kunnen leveren.

Een beetje competitie in de markt zijn we inmiddels wel gewend, inmiddels zijn we TOP 5 speler in de Nederlandse automarkt en met onze competitieve skills gaan we vol overtuiging dan ook de strijd van de Captain of Sales aan. 6 leden van de Skoda Business Unit gaan gespreid in 3 teams de strijd aan om de ‘’Captain of Sales’’ te worden.

Om dit doel te bereiken hebben we wel hulp van iedereen nodig! Je kunt ons namelijk sponsoren voor & tijdens het evenement. Na het evenement kun je vanzelfsprekend ook donateur worden voor het KNRM.

Help jij ons mee om het streefbedrag van €1.000,- te halen!?