Nieuws


NIEUWS 

Recordopbrengst Captain of Sales 2022

24 november 2022 10:21

Ongeveer 40 enthousiaste teams, 15 Dragons en een aantal grote sponsoren hebben 18 november 2022 een recordopbrengst gerealiseerd. Aan het einde van een dag vol doldwaze spellen en opdrachten kon bijna 300.000 euro aan Jacob Tas, directeur van de KNRM worden overhandigd. In eerdere jaren werd nooit meer opgehaald dan plusminus 200.000 euro.

Het evenement werd gewonnen door Team 1 September, bestaande uit Arianne Buning en Lydwien Batterink. Team Seatrade léék de winnaar te zijn, maar een aanwezige sponsor die op het allerlaatste moment nog een enorme bijdrage deed aan Team 1 September zette de prijsuitreiking op z’n kop. Het voltallige deelnemersveld, inclusief Team Seatrade, gunde Team 1 September de overwinning van harte. Dit vanwege hun bijzondere voorgeschiedenis met de KNRM…

De organisatie hoopt de ingeslagen weg verder door te zetten door volgend jaar weer extra elementen aan het evenement toe te voegen. De deelnemers van eerdere editie(s) worden hier rechtstreeks over gecommuniceerd. Aanmelden voor de editie van 17 november 2023 kan alweer.

--

2022/10/22 Life Rescue
Een van de donatiemogelijkheden is het boeken van een Life Rescue; de ultieme relatiedag voor uw bedrijf. 
Klik hier voor meer informatie en een impressie. 

--
2022/08/11 Martine Hauwert ook dit jaar presentatrice

Never change a winning team. En dus is de organisatie van Captain of Sales blij dat Martine Hauwert ook dit jaar ons evenement zal presenteren. Martine deed dit al twee keer live en ook de online-editie werd door haar vakkundig aan elkaar gepraat. Daarmee is zij één van de gezichten geworden van Captain of Sales. Maar wist jij dat haar eerste rol tijdens een KNRM-event die van achtergrondzangeres was? Zij ondersteunde jaren geleden zangeres Edsilia Rombley tijdens het Reddersgala.

--  
Al meer dan 100.000 euro prijzengeld!

De laatste edities lag er op de deelnemers van Captain of Sales pakweg 65.000 euro aan prijzengeld te wachten. Prijzengeld dat door de deelnemers bij spelonderdelen verdiend moet worden als onderdeel van de competitie. Maar ook prijzengeld dat aan het einde van de dag door alle teams wordt omgezet in een totaaldonatie aan de KNRM. Voor de komende editie is door sponsoren al meer dan 100.000 euro prijzengeld toegezegd! Reden te meer om je als team in te schrijven en zoveel mogelijk prijzengeld voor de KNRM te incasseren.


--  
Dragons Den blijvertje
Een variant van het bekende BBC-format Dragons Den zal dit jaar opnieuw onderdeel zijn van Captain of Sales. Veel deelnemers – junior én zeer ervaren – ervaren veel spanning bij het pitchen, maar vinden het uiteindelijk ook te gek. Reden te meer om dit jaar extra Dragons aan te trekken. “Heel blij met al die ervaren ondernemers die een dag lang de rol van de Dragon willen vervullen en daarbij ook eigen geld meenemen. Zeer bijzonder”, aldus projectleider Edward Zwitser.