Nieuws


NIEUWS 
Martine Hauwert ook dit jaar presentatrice

Never change a winning team. En dus is de organisatie van Captain of Sales blij dat Martine Hauwert ook dit jaar ons evenement zal presenteren. Martine deed dit al twee keer live en ook de online-editie werd door haar vakkundig aan elkaar gepraat. Daarmee is zij één van de gezichten geworden van Captain of Sales. Maar wist jij dat haar eerste rol tijdens een KNRM-event die van achtergrondzangeres was? Zij ondersteunde jaren geleden zangeres Edsilia Rombley tijdens het Reddersgala.

NIEUWS 
Al meer dan 100.000 euro prijzengeld!

De laatste edities lag er op de deelnemers van Captain of Sales pakweg 65.000 euro aan prijzengeld te wachten. Prijzengeld dat door de deelnemers bij spelonderdelen verdiend moet worden als onderdeel van de competitie. Maar ook prijzengeld dat aan het einde van de dag door alle teams wordt omgezet in een totaaldonatie aan de KNRM. Voor de komende editie is door sponsoren al meer dan 100.000 euro prijzengeld toegezegd! Reden te meer om je als team in te schrijven en zoveel mogelijk prijzengeld voor de KNRM te incasseren.


NIEUWS 
Dragons Den blijvertje
Een variant van het bekende BBC-format Dragons Den zal dit jaar opnieuw onderdeel zijn van Captain of Sales. Veel deelnemers – junior én zeer ervaren – ervaren veel spanning bij het pitchen, maar vinden het uiteindelijk ook te gek. Reden te meer om dit jaar extra Dragons aan te trekken. “Heel blij met al die ervaren ondernemers die een dag lang de rol van de Dragon willen vervullen en daarbij ook eigen geld meenemen. Zeer bijzonder”, aldus projectleider Edward Zwitser.