Informatie voor deelnemers

Op deze pagina zetten we voor jou de praktische zaken op een rijtje. Zodat je goed voorbereid en warmgedraaid aan de start verschijnt.

Locatie

Grand Hotel Huis ter Duin, Koningin Astrid Boulevard 5, Noordwijk aan Zee

Tijden

Om 09.30 uur gaan we echt van start. Vanaf 09.00 uur is er inloop met koffie. Het is slim om (ruim) voor 09.30 uur aanwezig te zijn.

De competitie duurt tot 16.30 uur. Na de bekendmaking van de winnaar en de eindopbrengst staat er voor de liefhebbers (tot 18.00 uur) nog een netwerkborrel gepland.

Wat moet je meenemen?

  1. Mobiele telefoon
  2. Laptop/Ipad
  3. 220V aansluiting (voor beide apparaten)
  4. Warme kleding voor eventuele buitenopdrachten

Overnachten

Heb je aspiraties om de dag als winnaar af te sluiten, houd er dan rekening mee dat wij het winnende team zullen uitnodigen in Huis ter Duin te blijven overnachten. Tevens ontvang je een uitnodiging voor het bijwonen van het prestigieuze Reddersgala op zaterdagavond (www.reddersgala.nl). Dus voor de fanatici: slaapspullen mee en voor de dames tevens een mooie jurk voor het gala. Voor de heren-winnaars organiseren wij vrijdagavond nog een smokingservice.

Alvast eerste slag slaan?

Een week voor aanvang van de daadwerkelijke competitiedag kun jij met je team alvast een eerste klapper maken. We lanceren bij deze namelijk een bonusactie: Voor elk nieuw team dat zich via jou nu nog aanmeldt, krijgt jouw team 500 euro teamkapitaal! Het loont dus enorm om de komende dagen een paar bekenden warm te maken voor dit prachtige event. Stuur jij wat mails of een enthousiasmerende app rond (vermeld altijd www.captainofsales.nl voor nadere info) en komen daar daadwerkelijke aanmeldingen uit, dan is het voor jouw team KASSA! Dus doe je best. Voor jou een mooie opwarmer voor volgende week en het loont al snel…

Teampagina

Een deel van jullie is al gestart met de werving en is dus ook al veelvuldig op zijn/haar eigen Teampagina geweest. Anderen wellicht nog helemaal niet. Tegen die laatsten zou ik zeggen: Kijk even op www.captainofsales.nl en klik op DEELNEMERS. Dan kom je ergens jezelf tegen en weet je dus ook je teamnummer. Dat nummer is belangrijk in de competitie.

Warm maken

Wil je 22 november oogsten op je teampagina, dan doe je er slim aan je netwerk al een paar dagen eerder op jouw teampagina te wijzen. Dat kan per mail, per app, per Facebook, bedenk het maar. Door je boodschap vroegtijdig in de week te leggen vergroot je het succes op de dag van Captain of Sales. Kortom: Vertel je collega’s, relaties, klanten en vrienden wat je vrijdag gaat doen.

Mediaprijs

Eén van de mogelijkheden om volgende week geld te winnen, is het winnen van de Mediaprijs. De hoeveelheid én de kwaliteit/originaliteit van de posts over jouw deelname aan Captain of Sales kan jou de Mediaprijs opleveren. De winnaar van deze prijs strijkt aan het einde van de dag toch € 2.500,- op. En het goede nieuws: Je hoeft niet tot 22 november te wachten met posten. Hoe eerder je begint, des te meer kans maak je op de mediaprijs. Vermeld in elke post een vaste #, inclusief jouw teamnummer. Dus #costeam1, of #costeam20, etc. 

Tot zover de praktische informatie.

Wij als team hebben er enorm veel zin in met jou deze avontuurlijke dag aan te gaan. Het belooft geweldig mooi te worden. Spannend, indringend en lachwekkend tegelijk. En natuurlijk alles ten bate van de vrijwillige bemanningen van de KNRM. Win-win dus voor ons allemaal.

Bereid je voor, meld nog één of meerdere teams en dolgraag tot komende vrijdag!

Hartelijke groet,


Edward Zwitser
Projectleider Reddersgala / Captain of Sales