Wij dragen KNRM een warm hart toe en komen in actie!!

Samantha Meijndert

( Lid van team: The Jumbo heavy lift ladies )

van totaal € 5.000 (0%)
Nog te gaan

Ik ben Samantha Meijndert, werkzaam bij Jumbo Shipping en ik doe samen met mijn team maatje Tamara mee met het KNRM-event Captain of Sales op vrijdag 17 november 2023.

Ik zal op die dag (en natuurlijk in de weken voorafgaand) mijn uiterste best gaan doen voor de reddingbootbemanningen van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (www.knrm.nl). Waarom? Nou omdat zij zich altijd inzetten voor hun medemens (in nood), 24 uur per dag, 365 dagen per jaar onder echt alle weersomstandigheden.

Niet te vergeten dat de KNRM geheel afhankelijk is van gedoneerde gelden en je zult begrijpen waarom ik het mooi vind om mee te doen aan Captain of Sales, samen met mijn teamgenoot.

Captain of Sales is een wedstrijd en natuurlijk lijkt het ons mooi hoge ogen te gooien in de strijd om de titel CAPTAIN OF SALES 2023. Wil jij mij daarbij helpen? Doneer dan a.u.b., alle kleine beetjes helpen.

Winnen is leuk maar veel belangrijker dan onze winst is dat we er samen, met alle teams voor zorgen dat de KNRM de grote winnaar van de dag wordt.

Namens alle vrijwilligers van de KNRM alvast hartelijk dank voor je support!