Ik kom in actie voor KNRM

Mark de Niet

( Lid van team: Nh1816 Verzekeringen )

van totaal € 5.000 (0%)
Nog te gaan

Op vrijdag 17 november 2023 doe ik mee met het KNRM-event Captain of Sales. Op die dag meng ik mij met mijn collega Marije in Noordwijk in een competitie met andere fanatiekelingen om zoveel mogelijk geld te verdienen voor de reddingbootbemanningen van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (www.knrm.nl).

Inmiddels heb ik een aantal van de 1.400 vrijwilligers van de KNRM mogen ontmoeten en ze hebben allen gemeen dat het echte helden zijn, geen helden genoemd willen worden. Het is hun roeping om ongeacht het tijdstip of de weersomstandigheden mensen en dieren te redden die in nood op verkeren op of bij het water. Diepe indruk op mij heeft de reddingsactie op Scheveningen gemaakt in het voorjaar van 2020. In een poging om zes surfers uit het zeeschuim te redden hebben hulpdiensten waaronder de redders van station Scheveningen hun leven gewaagd om de mannen te vinden. Een van de surfers kon worden gered, anderen zijn levenloos aan wal gebracht. Met man en macht werd gezocht om de lichamen van de nog vermiste jongens terug te brengen bij hun families.

In de loop naar de wedstrijddag in Noordwijk, ga ik met mijn jongste zoon Noud in twee dagen een wandeltocht ondernemen van KNRM-station Egmond aan Zee naar station Scheveningen. Een uitdaging van 80 km die ons naar ‘onze roots’ leidt en die we nooit meer zullen vergeten en die ik graag in het teken stel van alle KNRM helden.

De KNRM is geheel afhankelijk van gedoneerde gelden en mijn donaties neem ik mee naar CAPTAIN OF SALES 2023 waar Marije en ik samen streven de beste fondsenwervers van dit jaar te worden. Maar vooral willen we samen met alle andere fanatieke deelnemers voor één gezamenlijk doel strijden: de KNRM. Wil jij mij daarbij helpen? Alle beetjes helpen! Je steunt niet mij niet alleen financieel, maar je motiveert me tot op het bot om mijn missie te volbrengen.

Namens mij, Marije en de 1.400 vrijwilligers van de KNRM alvast hartelijk dank voor je support!