Ik kom in actie voor KNRM

Anne Cornelissen

( Lid van team: Team 15 - Clipper Stad Amsterdam )

van totaal € 1.750 (1%)

De Clipper Stad Amsterdam werkt al jaren samen met de KNRM. Ieder jaar vindt er een oefening plaats waarbij er geoefend wordt met bijvoorbeeld het evacueren van een gewonde passagier op volle zee. Spectaculair om te zien hoe kundig ze dan te werk gaan!

Op vrijdag 17 november 2023 doe ik mee met het KNRM-event Captain of Sales. Op die dag – en in de weken daaraan voorafgaand – wil ik mij vrijwillig inzetten voor de reddingbootbemanningen van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (www.knrm.nl). Simpelweg omdat normaliter zíj zich inzetten voor hun medemens (in nood). Helden die geen helden genoemd willen worden…

Zij doen dit 24 uur per dag, 365 dagen per jaar en onder alle (weers)omstandigheden. Tel daarbij op dat de KNRM geheel afhankelijk is van gedoneerde gelden en je zult begrijpen waarom ik het mooi vind om mee te doen aan Captain of Sales, samen met mijn teamgenoot Reineke Boot.

Captain of Sales is een wedstrijd. Natuurlijk lijkt het ons mooi hoge ogen te gooien in de strijd om de titel CAPTAIN OF SALES 2023. Wil jij mij daarbij helpen? Iets met ‘alle kleine beetjes…’

Maar veel belangrijker dan onze winst is dat we er samen – met alle teams en al hun bekenden – voor zorgen dat de KNRM de grote winnaar van de dag wordt.

Namens de 1.400 vrijwilligers van de KNRM alvast hartelijk dank voor je support!