NATUURLIJK kom ik in aktie voor KNRM

Marja Walraven

( Lid van team: Maritime Friends )

van totaal € 1 (0%)
Nog te gaan

Aanstaande vrijdag 18 november doe ik wederom mee met het KNRM-event Captain of Sales (www.captainofsales.nl).

Op die dag – en in de weken daaraan voorafgaand – zet  ik mij vrijwillig in voor de reddingbootbemanningen van de KNRM (www.knrm.nl). Simpelweg omdat normaliter zíj zich inzetten voor de medemens (in nood).  

Zij doen dit 24 uur per dag, 365 dagen per jaar en onder alle (weers)omstandigheden. Tel daarbij op dat de KNRM geheel afhankelijk is van gedoneerde gelden en je zult meteen begrijpen waarom ik het als geen ander mooi maar ook nodig vind om mee te doen aan Captain of Sales, samen met mijn teamgenoot Caroline Kool.

Captain of Sales is een wedstrijd. Natuurlijk lijkt het ons mooi hoge ogen te gooien in de strijd om de titel CAPTAIN OF SALES 2022. Wil jij mij daarbij helpen? Doneer dan nu op onze teampagina. Alle beetjes helpen en zijn wij al goed op weg de KNRM te steunen.

Maar veel belangrijker dan onze winst is dat we er samen – met alle teams en al hun bekenden – voor zorgen dat de KNRM de grote winnaar van de dag wordt. Zij verdienen onze steun en dus verheug ik mij er nu al op om aan het einde van Captain of Sales al onze teamtotalen als één grote donatie aan de KNRM te schenken. SAMEN.HELPEN.REDDEN.