Ik kom in aktie voor KNRM

Agnes Leewis

( Lid van team: Nederlands Visbureau  )

van totaal € 5.000 (0%)
Nog te gaan

Help jij mij en mijn teamlid winnaar te worden van Captain of Sales?
Op vrijdag 18 november doen wij – mijn collega Remke en ik - mee met het KNRM-event Captain of Sales (www.captainofsales.nl) als team ‘Vangst van de dag’.

Wij zetten ons in voor de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (www.knrm.nl). Simpelweg omdat normaliter zíj zich inzetten voor hun medemens (in nood). Helden die geen helden genoemd willen worden…
Voor de Nederlandse vissector, in het bijzonder de visserij, is de KNRM jaar in jaar uit van grote waarde gebleken. De vissector is waar wij ons dagelijks voor inzetten; op deze dag specifiek voor de KNRM.
Het hele jaar door en onder alle (weers-)omstandigheden zetten zij zich geheel belangeloos in. Tel daarbij op dat de KNRM geheel afhankelijk is van gedoneerde gelden en je zult begrijpen waarom ons team het mooi vindt om mee te doen aan Captain of Sales.
Captain of Sales is een wedstrijd. Natuurlijk lijkt het ons mooi hoge ogen te gooien in de strijd om de titel CAPTAIN OF SALES 2022. Wil jij ons daarbij helpen?
Iets met ‘alle kleine beetjes…’...

Maar veel belangrijker dan onze winst is dat we er samen – met alle teams en al hun bekenden – voor zorgen dat de KNRM de grote winnaar van de dag wordt. Zij verdienen onze steun en dus verheugen wij ons er nu al op om aan het einde van Captain of Sales al onze teamtotalen als één grote donatie aan de KNRM te schenken. SAMEN.HELPEN.REDDEN
Hartelijk dank voor je support!