Captain of Sales

Op vrijdag 17 november 2023 organiseert de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) voor de zesde keer het bijzondere evenement `Captain of Sales’.

Een dag lang strijden teams zij aan zij in een wedstrijd om het meeste geld op de halen voor de KNRM. De winnaar wordt Captain of Sales. Heb je een warm hart voor de KNRM en ben je dol op uitdagingen? Kom dan in actie en beleef een geweldige KNRM ervaring, samen met de KNRM vrijwilligers. Meld je snel aan!


Wat is Captain of Sales en hoe werkt het? 

Captain of Sales is een actieve dag vol verrassingen. Het is een combinatie van Expeditie Robinson, Sterrenslag, De Slimste Mens én het inzetten van je netwerk voor de KNRM. Het is binnen en buiten en speelt zich af in en rondom Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee. En het is een wedstrijd. Waarbij het team dat aan het eind van de dag het meeste geld op de teller heeft staan, wordt uitgeroepen tot Captain of Sales. 

Bij aanmelding krijg jij als Team een eigen pagina op de website. Captain of Sales kan daarna voor jou op vrijdag 17 november beginnen. Maar je kunt ook eerder starten. Door bijvoorbeeld in je netwerk steun te vergaren door met je teampagina aan de slag te gaan, of door kavels aan te brengen voor de digitale veiling. Netwerken voorafgaand aan 17 november is zeker niet verplicht, maar het maakt wel dat je die dag niet op 0 begint. En een voorsprong bij aanvang pakt niemand je meer af...

Op de dag zelf probeer je in de wedstrijden/opdrachten zoveel mogelijk geld bij elkaar te ‘spelen’ voor de KNRM. Wat die opdrachten zijn vertellen we nog niet, maar reken op veel spel, actie, spanning, puzzels en fun. In (of op....) het hotel, op strand, in duin en zelfs op zee...

Hoe doe ik mee? 
Inschrijven is gratis. Iedereen die op 17 november van 9.00 uur tot 17.00 uur vrij kan maken kan meedoen. Daarvoor hoef je helemaal geen salestijger te zijn. Teams bestaan uit twee personen. Meld je aan en kom (desgewenst) direct in actie.


Winnen voor de KNRM
Bij de Captain of Sales strijd je voor de eer en voor de superdonatie aan prijzengeld die aan het eind van de dag naar de KNRM gaat. Met die donatie kunnen onze vrijwillige redders veilig en professioneel hun werk doen. 

Zie jij jezelf op 17 november al in allerlei opdrachten storten, samen met je teamgenoot? Weet dat iedereen mee kan doen. Niet alleen de meeste sportieve medemens. De opdrachten zo divers dat iedereen kan excelleren. 

Heb je vooraf of na aanmelding vragen; kijk dan bij de veel gestelde vragen of neem contact top met Edward Zwitser via, e.zwitser@knrm.nl, of 06 14164517.


Winnaars editie 2022 - Team 1 september

Lees meer Lees minder

Recordopbrengst Captain of Sales 2022

24-11-2022 | 10:21

Ongeveer 40 enthousiaste teams, 15 Dragons en een aantal grote sponsoren hebben 18 november 2022 een recordopbrengst gerealiseerd. Aan het einde van een dag vol doldwaze spellen en opdrachten kon bijna 300.000 euro aan Jacob Tas, directeur van de KNRM worden overhandigd. In eerdere jaren werd nooit meer opgehaald dan plusminus 200.000 euro.

Het evenement werd gewonnen door Team 1 September, bestaande uit Arianne Buning en Lydwien Batterink. Team Seatrade léék de winnaar te zijn, maar een aanwezige sponsor die op het allerlaatste moment nog een enorme bijdrage deed aan Team 1 September zette de prijsuitreiking op z’n kop. Het voltallige deelnemersveld, inclusief Team Seatrade, gunde Team 1 September de overwinning van harte. Dit vanwege hun bijzondere voorgeschiedenis met de KNRM…

De organisatie hoopt de ingeslagen weg verder door te zetten door volgend jaar weer extra elementen aan het evenement toe te voegen. De deelnemers van eerdere editie(s) worden hier rechtstreeks over gecommuniceerd. Aanmelden voor de editie van 17 november 2023 kan alweer.

 

Lees meer | Bekijk alle