Captain of Sales

Op vrijdag 17 november 2023 organiseert de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) voor de zesde keer het bijzondere evenement `Captain of Sales’.

Een dag lang strijden teams zij aan zij in een wedstrijd om het meeste geld op de halen voor de KNRM. De winnaar wordt Captain of Sales. Heb je een warm hart voor de KNRM en ben je dol op uitdagingen? Kom dan in actie en beleef een geweldige KNRM ervaring, samen met de KNRM vrijwilligers. Meld je snel aan!


Wat is Captain of Sales en hoe werkt het? 

Captain of Sales is een actieve dag vol verrassingen. Het is een combinatie van Expeditie Robinson, Sterrenslag, De Slimste Mens én het inzetten van je netwerk voor de KNRM. Het is binnen en buiten en speelt zich af in en rondom Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee. En het is een wedstrijd. Waarbij het team dat aan het eind van de dag het meeste geld op de teller heeft staan, wordt uitgeroepen tot Captain of Sales. 

Bij aanmelding krijg jij als Team een eigen pagina op de website. Captain of Sales kan daarna voor jou op vrijdag 17 november beginnen. Maar je kunt ook eerder starten. Door bijvoorbeeld in je netwerk steun te vergaren door met je teampagina aan de slag te gaan, of door kavels aan te brengen voor de digitale veiling. Netwerken voorafgaand aan 17 november is zeker niet verplicht, maar het maakt wel dat je die dag niet op 0 begint. En een voorsprong bij aanvang pakt niemand je meer af...

Op de dag zelf probeer je in de wedstrijden/opdrachten zoveel mogelijk geld bij elkaar te ‘spelen’ voor de KNRM. Wat die opdrachten zijn vertellen we nog niet, maar reken op veel spel, actie, spanning, puzzels en fun. In (of op....) het hotel, op strand, in duin en zelfs op zee...

Hoe doe ik mee? 
Inschrijven is gratis. Iedereen die op 17 november van 9.00 uur tot 17.00 uur vrij kan maken kan meedoen. Daarvoor hoef je helemaal geen salestijger te zijn. Teams bestaan uit twee personen. Nieuw is de mogelijkheid om je alleen op te geven. Wij zoeken een geschikte medekandidaat voor je die je tijdens de dag bijstaat. Meld je aan en kom (desgewenst) direct in actie.


Winnen voor de KNRM
Bij de Captain of Sales strijd je voor de eer en voor de superdonatie aan prijzengeld die aan het eind van de dag naar de KNRM gaat. Met die donatie kunnen onze vrijwillige redders veilig en professioneel hun werk doen. 

Zie jij jezelf op 17 november al in allerlei opdrachten storten, samen met je teamgenoot? Weet dat iedereen mee kan doen. Niet alleen de meeste sportieve medemens. De opdrachten zo divers dat iedereen kan excelleren. 

Heb je vooraf of na aanmelding vragen; kijk dan bij de veelgestelde vragen of neem contact top met Edward Zwitser via, e.zwitser@knrm.nl, of 06 14164517.


Winnaars editie 2022 - Team 1 september

Lees meer Lees minder

Dragons Den op herhaling!

03-10-2023 | 22:11

Elk jaar zijn de spelopdrachten tijdens Captain of Sales nieuw. Behalve Dragons Den. Dat onderdeel is zó populair dat we elk jaar proberen het opnieuw te programmeren. Maar die wens staat of valt met het vinden van Dragons, die bereid zijn de pitches te beoordelen en daar ook daadwerkelijk geld voor over te hebben. Tot ons geluk kunnen we melden dat we ons ook dit jaar mogen verheugen in betrokken én genereuze Dragons. Waarvoor onze grote dank. 
Resteert nu het bedenken van een nieuwe pitchopdracht en dan kunnen we weer op 17 november. 

Lees meer | Bekijk alle