Slider

Captain of Sales

Competetieve beleving voor het goede doel

Ben jij actief in Sales of ben jij gewoon relationeel handig en spreekt het levensreddende werk van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) jou aan? Meld je dan aan met een (sales)collega, een goede vriend of een medelid van jouw watersportvereniging voor het verrassende en inspirerende onlineevent Captain of Sales, The Home Edition op vrijdag 27 november 2020.

Kijk live mee!

Kijk vrijdag 27 november live mee tijdens Captain of Sales - The Home edition via de live stream. De competitie loopt van 10:00 tot 16:00.

Wie wordt Captain of Sales 2020?

Uiteraard gaan de teams op de dag zelf aan de slag om zoveel mogelijk geld op te halen voor het levensreddende werk van de KNRM. Maar teams die de dag willen starten met een voorsprong, kunnen nu al hun netwerk aansporen om te doneren voor de KNRM! Hieronder zie je de actuele top 5.

Bied mee in de veiling op de mooiste veilingsitems

Dit jaar kun je jouw favoriete team helpen op de titel Captain of Sales 2020 door mee te bieden in de veiling. Zo help je het team én maak jij kans op prachtige items. Wil jij bijvoorbeeld een weekend weg op het prachtige Friese eiland Schiermonnikoog? Of wil jij met je team een middag ervaren hoe het is om te overleven op zee? Alles is mogelijk! Breng jouw bod uit en zorg ervoor dat je niet overboden wordt!

Image

Heb je vragen over Captain of Sales?

Neem dan contact op met Jeroen Wooning: j.wooning@knrm.nl